Начало   Поръчка   Условия   МненияКонтакти
     

      

От продуктите може да се поръчва и по един блистер за проба, цената му е 5 лв без включена доставка.
Блистерът съдържа 6 капсули, тоест прием за 6 дни.

Условия:
За клиент се счита, всяко лице използващо онлайн магазина ни и който е подал поръчка, след като се е съгласил с тези условия. При случай на фабричен дефект или недоволен от продукта, клиентът има право да се откаже от поръчката в 7-дневен срок след получаването й. В такъв случай парите ще бъдат върнати на клиента, след като получим обратно стоката. Без значение, колко е използван или какво количество е изразходвано от продукта. Клиентът се задължава да попълва правилно полетата във формата за поръчки и да не предоставя грешна информация за себе си.

Права и задължения на онлайн магазина:
Онлайн магазинът си запазва правото да променя показаните цени, без предупреждение по всяко време, като цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчване. Онлайн магазинът не е отговорен за щети, нанесени от вас, използвайки нашите продукти. Също така, не носим отговорност за невярна информация, публикувана в онлайн магазина. Защото някои данни са взети от интернет сайтове на производител или разпространител. Онлайн магазинът си запазва правото да не изпълни поръчка, ако тя не съответства на тези условия. Онлайн магазинът се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички цени в магазина са в български лева, с ДДС и без включена цена за доставка. Онлайн магазинът се задължава да не предоставя вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката. Онлайн магазинът си запазва правото да запазва cookies във вашия компютър, както и да ви изпраща непоискани търговски съобщения (реклами и информация за промоции).

Поръчка:
Всяка поръчка в онлайн магазина има силата на договор, между клиента и онлайн магазина. Двете страни получават копие от електронната поща, съгласно Закона за електронната търговия. Тъй като поръчката има силата на договор, онлайн магазинът има право да приема авансово плащане по банков път, като така не нарушава член 53 от Закона за онлайн търговията.

Получаване и заплащане:
Онлайн поръчка можете да направите 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. След като направите своята заявка, наш слижител ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за уточнения по поръчката и доставянето й. Всички поръчки приети до 17.00 часа на текущия ден, ще бъдат обработени и изпратени в същия ден. А на следващия ден ще Ви бъдат доставени. Поръчки приети след 17.00 часа се обработват на следващия работен ден. Тези правила се отнасят за работните дни от понеделник до петък.

Ако поръчате през почивните дни, Вашата пратка ще бъде изпратена в понеделник и във вторник ще е при Вас.
Поръчката Ви ще бъде изпратена с куриерска фирма СПИДИ, в зависимост къде желаете да я получите.
- На адрес, на който куриер на фирмата, ще ви достави пратката от 9.30 до 13.00 часа.
- Също така можете да си вземете поръчката от офис на куриерска фирма СПИДИ (до поискване) от 9.00 до 18.00 часа.
Можете да посочвате за адрес на доставка и адреса на работното си място, без да се притеснявате от дискретността на пратката си.

Заплащане:
Заплащането се извършва,чрез наложен платеж.
Когато получите поръчката, имате право да отворите пакета и да провeрите съдаржанието му. Когато се уверите, че продуктът е същият, който сте поръчали - тогава заплащате стойността му.

Поверителност на данните:
Личните данни, които получаваме при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите: приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.Поръчай La Jiao Shou Shen

Име Фамилия / Фирма: 
Град / Село: 
Улица, №, Вх. Ет. Ап.: 
Телефон: 
E-mail: 
Количество: 
Въпроси: 
Прочетох Условията за поръчка и съм съгласен с тях